Alahan yang sangat teruk

Salam & hi mommy 🙂 saya pregnant anak ke-3 dan saya tengah alami alahan yang saya boleh kata agak teruk 🥺 saya peniaga makanan, memang stop ambil oder, badan kerap menggeletar kesejukan, hilang selera makan, terbaring tak boleh buat apa. Ada tak petua atau makanan atau supplement yang mommy semua amalkan untuk kurangkan alahan? 😭 kesian anak-anak2 yang lain, saya asyik terbaring dan tak mampu nak layan mereka 🥺 t.kasih semua 🌸 (saya dan 2 bulan alahan)

4 Balas

Macam simptom hb low je. Dah buka buku pink utk pantau puan dan kandungan? Jangan biarkan puan, dapatkan rawatan segera. Sayangi diri ok.

1y ago

Alhamdulillah ok.. Ppuan banyakkan rehat

aduhai.. sy yg alahan sikit2 pun tak larat buat kerja rumah.. sis boleh minta nasihat doctor dulu untuk vitamin tambahan..

1y ago

semoga semuanya dipermudah.. insyallah masuk trimester kedua nanti awak boleh meniaga semula. aminn

wsalam. sis cuba search calla milk dkt tiktok. sy pun alahan teruk. bru nak try calla milk.

1y ago

good luck sis. sy dah try calla milk sy. td smpi. rasa dia sedap. kazen sy pun mnum susu ni. hb n gdm dia cantik ja. sembelit xda n btenaga. klau kita x bole paksa nak mkn, at least ada jgk la susu yg bkhasiat msuk dlm badan kita

sama sy alahan teruk... g klinik doc bg injection muntah... alhamdulillah dah blh mkn

1y ago

saya g klinik siti