Help me mommy

Salam mommy saya nak tanya la saya tak pernah langsung lewat period,cukup je 28 hari saya mesti period?now saya dah lewat 1 day,adekah saya mengadung?hujung bulan 10 saya ade datang period,lepas tu awal bulan 11 pun saya dtg bulan jugak,2 minggu lepas saya pening2 teruk.now ade ke mommy2 dalam nie lewat 1 day check upt tapi ngadung? Tq yg share..#mommybuntu

Help me mommy
18 Balas

sy pun jenis period ontime, kitaran ckup 28 hari, terus period.. bulan lepas sy lewat period dlm 3 hari, terus check upt, Alhamdulillah rezeki. sis boleh check upt.. insyaAllah ada rezeki