Help me mommy

Salam mommy saya nak tanya la saya tak pernah langsung lewat period,cukup je 28 hari saya mesti period?now saya dah lewat 1 day,adekah saya mengadung?hujung bulan 10 saya ade datang period,lepas tu awal bulan 11 pun saya dtg bulan jugak,2 minggu lepas saya pening2 teruk.now ade ke mommy2 dalam nie lewat 1 day check upt tapi ngadung? Tq yg share..#mommybuntu

Help me mommy
18 Balas

boleh je kalau nk cek sis kalau da ade tanda2..sy sebelum ni, kalau ikutkan tarikh period lagi seminggu tapi sebab da ade tanda tu sy cek upt..alhamdulillah naik double line😊