Folic acid mane yang bagus utk ttc ?

Salam mommy nak tanye untuk yang tengah ttc ni kan folic acid mane yang bagus ye ? Ade yang cakap jenama appeton ni buat selere mkn bertmbh. Boleh share tak folic acid ape yg bagus utk yg tgh ttc ni.

Folic acid mane yang bagus utk ttc ?
25 Balas

Sy mkn appeton, dua kali gugur yg kali ketiga tggu masa nk bersalin ja, suami pon makan jugak

2y ago

Alhamdulillah tahniah sis, best nyeee tgh tunggu hari nak bersalin

Saya mkn appeton. Tapi jenama apa pun tk kisah yg penting mkn hari2. Jgn skip

Saya mkn appeton dari TTC 2 bulan sampai skrg dah 6 weeks. Selera mcm biasa.

saya makan yg hovid tu pon ok dri sbelum pregnant lg..harga pon berpatutan

Saya makan appeton, suami mkn yg beli dkt farmasi, sy rs mcm yg gmbr bawah tu

2y ago

Ohh sye ingt selame ni isteri je kne mkn folic acid. Thank you ye sis

brand tak ksah sbb sma jer fungsinya jnji tak pnh skip mkn 😊

Brand apa pon tk kisah. Janji folic acid 5mg seharii

Saya drpd 3 bulan sebelum kawen makan appeton punya

apa shj brand boleh je jnji acid folic 😉✌🏻

Mana2 je ok. janji acid folic