Fetal pole

Salam Hi mommy, nak tanya.. Normal ke 7/8 minggu belum nampak janin ya? Kantung dah nampak, tapi belum ada .. #firstbaby #pleasehelp

Fetal pole
7 Balas

normal sis,sy dlu risau gak mula2x,tp Alhamdulilah 9 mnggu dtg blk scan,nampak dah,dh 11 mnggu bru nampak ada dua janin sebenarnya🤭 jangan risau yea sis,insyaALLAH ada tu dia mnyorok skjap tu🤭

Normal sis.. tgu sampai 11 weeks baru nampak janin. Tunggu tau 😉

tunggu lagi 2minggu . scan semula . inshaa Allah ada rezki ada .

normal sis . ada yang 11 minggu baru nampak janin sis .

ha ah sme la sy..mse scan mnggu cmni pn kntung je nmpk

inshaaAllah ada tu. sbb kantung cantik je tu bulat

salam sos. apa update skrg?