Confius air ketuban atau tak

Salam mommy . Dri smlm rsa mcm ada air kluar tp sikit jaa skali dgn lendir jernih bsah kat peha. Lepastu subuh sya nak kncing cek Spender saya pn bsah cuma tk tahu air ktuban atau tak . Rsa sakit perut ada cuma tak kerap . Yg sakit celah kengkang ja sakit sgt lgi klu jln tu . Prlu ka sya ke hosptl atau nak tggu klua darah ? . Risau la sbb ank first ni tk tahu apa2 . Skrg 36weeks 3 days .

1 Balas

ada gbs x sis?..p scan la sis tgk betul air ketuban kurang or x..kalau x,alhamdulillah...janji sis p scan kt klinik swasta ke..kalau kurang bahaya baby boleh lemas..