Cara tambah susu badan

Salam Mommy, boleh kongsi cara tambah blik susu badan bila dh lama stop pam&penyusuan sbb sush drop and gnti dgn fm.. sekarang saya nk mula kembali... Ada tips? #bantusharing #firstmom #pleasehelp #firstbaby

Cara tambah susu badan
4 Balas

buat powerpumping selama 2minggu..plus bykkan direct feeding,boleh guna supplemental nursing system if susu masih sikit..

banyakkan bg direct dan pump.bila ada ransangan dr mulut baby baru susu keluar

Hi dear, boleh cuba Relaktasi semula.

buat power pumping