Checkup sementara

Salam mommies,sya nk tnya nie.. Husband sya jenis kerjanya akn outstation sllu,kenderaan ada satu je..so tiap kali dia outstation sya kena balik kmpg.Dekat sini sya checkup dkt klinik kk shah alam so boleh ke sya bt checkup sementara dkt klinik kmpg sya??#1stimemom #bantusharing

1 Balas

boleh sis, xde mslh, cume sbelum blik kg tu, inform awal2 kat nurse sis, kang dia kol pulak klu kita x inform dia..sy haritu jaga kakak ipar pantang, sy tumpang check up kt kk dekat dgn rumah dia jek..hehe

4y ago

terima kasih sis,,sya nurse suruh ulang klinik 2 mggu skli sbb masalah bsp xcntik lagi stu mslh jauh nk kena ulang ..serba salah sya dgn husband sebb kerja dia byk ttunggak