BABY DI NICU

Salam mommies, Siapa ada pengalaman anak warded di NICU sebab kuning? Anak saya baru kena warded sebab kuning tinggi 19. Selalunya kes kuning mcm ni berapa hari warded? Dan masa melawat tu boleh ke kita ambik dukung anak tu atau susukan dia? Saya first time anak kena warded sebab kuning tu. Harap dpt bantu share pengalaman. ☺️

17 Balas

da berapa hari ank awk ? boleh je nak pegang ank ..nak masuk wad nti kne basuh tgn and pkai baju plastik tu .. kalau kuning cepat trun cepat la kluar ward ..ank sy lps bersalin trus masuk nicu and 100% brgntung dgn oksigen ..msuk hri kedua dorg ckp da nmpk kuning so dorg on lampu trus .. hri kelima da discaj tapi kuning tggi 20.7 ..