beza mengeras dan tendangan

Salam mommies.nak tnya,kalau baby mengeras tu dikira 10 pergerakan jugak ke.baby banyak mengeras Dari tendang2 skrg.malam2 Bru aktif menendang sampai ngilu dibuat Nye rsa nak trkucil.ke tanda2 nak bersalin.saya skrg dh 36 weeks 4 day

2 Balas

Mengeras dgn kicking lain. Takdikira. Mengeras tu pulak kena pantau. Kalau kerap sangat. 5min sekali sampai sakit2 pinggan semua, cepat gi hosp ye.

5y ago

Tu takpe. Memang macam tu. Pantau ye. Macam tu sis kena rehat tu. 😉

Mengeras tk dkira sbgai tendang rasanya sis. Blh try tnya nurse kk klau risau. Mengeras blh jd braxton hicks

5y ago

Ye ke sis.saya kerap rsa nk berak tpi xberak Pon. Ok sis.thanks infom ye☺️