29 minggu kandungan

Salam mommies,nak tanya ini keputihan ke ? mucus plug ya? sebab semalam dia keluar , saya tak tahu sama ada mucus plug atau keputihan . dan saya baru 29w.. mula² rasa sakit dekat tulang miss V tu dan bawah perut , x lama lepas tu rasa basah² saya cek ada keluar macam ni. tq siapa sudi jawab 😊

29 minggu kandungan
2 Balas

em..better puan g klnik n chck .tuk pstikan ada kputihan atau x..jika ada..doc akn bg ubat..jgn bia2 kan..tkut nti memudaratkan pd puan

da cek ke sis?