Beli kelengkapan baby

Salam mommies, Boleh tak share beli kat mana baju2, atau kelengkapan baby, Dari baju2 sehingga la ke alatan seperti carseat, stroller, dan sebagainya.. sebenarnya apa benda yang penting perlu ada. Klau boleh suggest kat mana nak beli di musim2 skrg yg kena beli online ni..ada x kedai online yang jual kelengkapan baby yg btl2 lengkap. Saya jenis x pndai beli online . Kena walk ini juga.. memandangkan 1st baby, saya jadi kalut. Saya ada masuk juga Fiffy website, shoppee anakku, tp tula saya jadi kalut . 😅#pleasehelp Mohon bantuan2 para mommies. #1stbaby

3 Balas

utk 1st baby..just stbykan yg perlu shj..kalau sis bsalin hospital gov mgkin kena sediakan, mcm swsta baby hanya pakai bj hospital shj bila dh nk blik br pakai bj sendiri, beli semua putih lengan pendek , lengan panjang, bj lubang2 lengan panjang /pendek, mcm berat baby boleh tnya doct berat baby so boleh la agak saiz bersesuaian.. dgn baby..kalau beli byk² baby cpt membesar syg xguna nanti.. sarung tangan n kaki baby, bedung sy beli dgn Qaisy's Hijab selesa cotton memberi baby tido lena..dan bersaiz besar baby sy semua lahir besar yg br lahir ni 4.21kg, sy beli 3-6mth, 6-12mth.