x berak

Salam mommies..bby sy da 6hari tp da 3hri tmsuk hri ni x mbuang..kncing ok jaa kntut pn blik2..cuma dia x mbuang lagii..sy full bf x mix apa2..normal x

2 Balas

Normal..sma dgn baby saya hari ni hari yg ke 48..mmg tak berak hari2..3,4 hari baru berak.sya pernah tanya dgn nurse dia ckp klu full bf 10 hari tak berak pun takpe asalkan dia kentut perutnya tak keras atau dia tak meragam.tapi sekali dia berak penuh lah pampes dari depan smp belakang😆

4y ago

Mula2 dia 3hri smpi la 6hri Bru la berak..sy gelabah sikit sbb x pnh lagii Bru lahir x berak 🤣skg ok daa..tp SELANg sehari dia berak daa bby 23hri

Kalau bf mmg normal baby xbersk smpi 3-4hari. Tp kalau baby ada kuning xbgs la kalau xberak.

4y ago

Yg Ni pyAh sbb BBY pnya kuning x trun byk..