Baby 2 bulan

Normal ke anak sy bru 2 bulan susu s26 gold + bf . Tp najis dia warna hijau lumut ? Bau jgn ckp . Busuk sgt . Ke s26 tu tak serasi dgn dia ? Dia mbuang kdg 2 hri skli , kdg hri hri mbuang . Najis dia ok . Tak keras tak cirit . Cumanyaa wrna dan bau kuat sgt .#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

normal je ank sye pn mnum s26 t bf ..njis hijau cmpur kuning ..mmg busuk sbb taik ..mne ade taik yng wangi ..taik cicak pn bau busuk jugak

11mo ago

tdelaa . sblm ni taik dia tak berbau sgt .

normal.

11mo ago

okay tq awak