Keputihan pada bayi

Salam mommies Ada kemungkinan tak bayi berusia empat bulan mengalami keputihan? Petang td waktu mandi saya perasan sedikit gumpalan kecil berwarna sedikit kehijauan di kemaluan anak sy. Hal yg sama berulang bila saya tukar pampers ank saya sebelum tidur. Saya berasa sgt risau dan bercadang ke klinik. Boleh share klu mommy semua ada pengalaman? Thank you.

5 Balas

Sis cuba rujuk pada y pakar ye sis, bawak anak pergi klinik.. Risau juga tkt ada jangkitan ke apa..

Ada letak bedak ke kt area kemaluan n dubur sblom pakaikan pampers..?

Sisa bedak ke sis? Baik refer dengan pakar nnti ad infections payah

Tak pasti. Cuba rujuk Dr

Up