Baby kick kick

Salam mommies². Nak tanya dari pengalaman mommies² semua, baby kick masa kandungan berapa weeks ya? #firstbaby #1stimemom

17 Balas

16 mgu sy dah rasa. Bila sy vc dgn suami dn masa sy warded kt hospital suami sampai je sy rasa baby kicking halus2 ihi hi.. Time nk tdo malam dah start kicking..

Saya pun first pregnancy .. dalam 18w ke atas macam tu dah rasa da ..alhamdulillah .. makin lama makin kuat rasa tendangan tu .. hahah

Usually primigravida will feel the baby kick late abit around 22 to 24 weeks.. for myself I feel my first baby kick at 22 weeks

sy dah start rasa time 17weeks . dia gerak halus² je .

Start dari 15weeks. Sekarang saya dah 23w

Saya mula rasa baby kick start 18week

Pengalaman sy 16 weeks dah rasa..

sy hr tu 18w dh mula rasa.. 😊

sy mula rasa bby kick on 18w

saya 23 weeks bru rasa