Breastfeeding

Hi/salam mommies, tumpang tanya, mcm mana nk ada kan susu tnpa pregnant ye? My sister amik anak angkat, i da google location untuk pakar lactasy, tp xjumpa😅 byk jumpa pusat mengurut untuk lancarkan susu je..jd nk tanya, biasanya pakar lactasy nie kat hospital atau klinik? Kalau ada yg kenal atau tahu pakar lactasy boleh share? Sy duduk area johor..

2 Balas

Lactation counselor ada kat hospital/ klinik atau private. Cuba awak search lagi sekali. Awak boleh cuba contact Kelab Susu Ibu Johor.

try gi klinik dia. selalunya ada ubat utk adakan susu. tak pun sebelum pergi klinik tu, call dulu. so takde la bazir minyak

3w ago

okay2, terima kasih