Doctor pakar untuk detail scan

Hai mommies, nak tanya kalau ada yg tahu mana2 klinik yg provide consultation dari Dr. pakar o&g untuk detail scan? Doctor yg ada qualification master. Untuk area selangor/kl. Kalau ada ibu2 yg tahu boleh share ye thank youu 😊

4 Balas

Sy buat dkt prince court. Detail scan dgn doktor pakar, total rm520. Dkt klinik2 biasa yg bukan doktor pakar, diorang tak boleh guna term detail scan dah skrg, diorang guna term anomaly scan. Kalau dia mmg doktor pakar dia layak buat detail scan, sonographer/doktor biasa just buat anomaly scan tapi fungsi sama je tak silap. Benda ni sy baru tahu haritu

1y ago

Ohhh yekeee? Okay sis thank you for sharing ❤️

Kalau Area Subang Jaya Sis Boleh Pergi Women's clinic sy checkup dekat situ and details scan semua dekat situ doc pakar utk wanita price rm500-600 bgus mmg details

aduh sis. doctor pakar semua ada master. mana boleh jadi doctor pakar kalau ade degree or dip je 🤦

1y ago

mana boleh guna tittle doctor pakar kalau bukan pakar. boleh report. and u boleh je pegi private hospital terus. kpj ade gleneagles ade andorra ade. prince court ade.

Sononbee