Info mengenai FPP

Hi mommies, nak tanya anyone ada info on FPP? I duduk area damansara igt nak try Hospital Sg Buloh. But, boleh share best FPP hospital and pakar. Tq#firsttimemom #advice #bantusharing

4 Balas

3mo ago

I see okay faham. Tq ya

bila dh pilih hosp, call terus hosp berkenaan, tanya mcm mana nk bersalin situ, brp rm anggaran kos semua2 berkenaan la.. bgtau preg brp weeks duedate bila anak ke brp,

3mo ago

Yeah this is what I did for my first pregnancy. Much more convenient

Baru baca bad review FPP hosp sungai buloh dlm ni 2 minggu lepas. Try cari kt search bar sebab agak menyirap baca review tu

3mo ago

Thanks for the tip mummy!

bg sye hosp putrajaya terbaik. tp untk fpp slalunye kne booking awal sbb slalu pnuh untuk mana2 hospital

3mo ago

Silap tu maybe Jan 2025