Sangkut selepas minum air gula

Anyone ada macam sy tak ? Before minum air gula result 4.4 je. Then nurse call lepas minum result 8.9. Agak tinggi. Risiko untuk baby tak ? Risaunya 🥺😣#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing first mom

2 Balas

xyah risau. penting jaga makan. jaga bsp. jgn bgi bsp tinggi. bby ok je selalu nya. selagi doctor kata bby sihat, x perlu risau. ikut je jadual check up doctor bgi. makan ubat doctor bgi. jgn amek supplement yg doctor x suruh.

sy pun same,result lebih kurang.. tapi gdm on diet..kite bole.. esok test bsp lagi