tompok darah hitam

salam mommies sy nk tnya ada sesiapa ke pernah keluar beberapa titik darah warna hitam selepas membuang air besar di trimester 3?apa maksud tompokan tu ye.. perut tak sakit..

1 Balas

Dekat trim3 elakkan meneran kuat sangat. Darah tu betul dari rahim ke? Kalau ye probably tanda. Kalau rasa sakit2 / pecah ketuban boleh pergi hospital👍🏻

3y ago

ohh itula sy prasan tiap kali membuang to beberapa titik je.. sb sy ade sembelit sis.. btw tq sharing info.. 😊