Keluar Tompok Hitam

Hi n asalamualaikum ibu2 semua.. Saya nak tanya.. Sy dah 36w2 hari ni.. Start semalam saya ada keluar tompok hitam dekat faraj.. Alaa macam first period keluar yang hitam tu.. Kenapa ye? Risau.. Tapi esok ada check up dekat hospital.. Ada sesiapa pernah keluar macam tu?

5 Balas

Pernah masa ank no 2.. Kandungan masa tu 37week.. Dan x lama tu pergi hospital cek dah 2cm.. Trus masuk wad tggu bsalin..

Sy pun keluar mcm tu jugak.. Tapi tanya doktor ckp normal..awak tanya laa doktor..

kalau water break terus pergi haptl tapaya tunggu sis ...

pergi ke hospital terus.... jgn tgu2

Tanda bsalin dh dekat tu sis

3y ago

lain org lain pengalaman sis..stiap org tak sama dgn kita.. mungkin tu jgk tanda dia dah nk bersalin..