Klinik Scan di Putrajaya

Salam mommies, sy nak tanya klinik scan yg ok dan berbaloi di Putrajaya.. sy dah pegi poliklinik Ikhwan tp sy x puas hati dgn scan dia.. nak 2nd opinion

6 Balas

hi, awak boleh pergi MEGAKLINIK ZAHRAN PUTRAJAYA. affordable & doctor sangat sangaaaaat la baik, scan dia pun clear sangat. saya banyak kali dah scan kat zahran. 😘

klinik dr.najwa presint 15 pun ok klinik siti presint 11 and klinik siti dengkil pun ok

Saya selalu scan kt Klinik Siti P11..penerangan sgt detail walaupon scan biasa je

uniklinik presint 11 pun ok.. sy bt detail scan dgn 5d hr tu..puas hati..

Try klinik nuha bangi seksyen 15, saya puas hati dgn scan klinik tu

2y ago

Hritu saya buat 2d biasa je rm60, kalau yg detail semua saya tk pasti. Tgk ig dia kliniknuhabangi

klinik assalam bangi..mmg puas ht..150 utk detail scan..

2y ago

ok² terima kasih tau