banyakkan susu badan

Salam mommies. Sy dah berpantang selama 20 hari. Tapi susu badan masih kurang. Saya df baby dan jugak mnum air herba untuk bykkan susu.tp saya masih rasa anak saya kurang kenyang dan puas apabila mnyusu.ini mrisaukan sya.mcm mna nk stay positif dan happy untuk produce susu kalau stiap kali nk nyusu anak asik kesiankan dia je x ckup susu plus rsa sedih yg sgt2

1 Balas

Sis terus susukan yaa. Saya mcm sis jugak. Baby nampak mcm tak puas. Siap ada yg cakap susu tak cukup ni, kena bg fm 😅. Tp saya buat taktau. Saya terus je bg lagi kerap anytime anywhere. Bila baby dah 2-3bulan, dah ok dah dia minum tak ada mcm dia tak puas dah. Sekarang dah 1tahun,alhamdulillah still fully df 😊

5y ago

Hehe betul sis. Saya pun campur jap masa awal2 tu sebab kesian 😢 tp lepas 2 kotak dah habis, saya cuba tak beli dah, still rasa kesian tapi saya tahan, lama2 ok hehe. Goodluck ya sis ❤️😘