colic atau kembung perut

Salam mommies smua.anak saya sbulan lbih.fully bf..skarang ni dia berak stiap hri 2 atau 3 kli..tp stiap kli dia berak bunyi nye btoi2 mcm cirit..pstu ada dua tga malm mnngis x nk tdo..jrg nk dgar suara dia slalu..sy jdi ssah hti..tgk kpa da taik dia tu normal..kuning berbji2 susu tu.sapa ada pngalamn mcm tu

1 Balas

Sebulan taik memang macam tu . Sebelum dia tidur sapu minyak dulu . Bagi anak selalu kentut