bleeding with mucus

Hi salam mommies , smlm sy ada keluar tanda pendarahan keluar lju meleleh smpi kaki, & wktu subuh ada keluar mcm air jernih. Trus prgi hosp utk check up, so after check doc bgtahu pntu rahim bukaan dah 1cm, pstuh doc n nurse sruh balik dlu, buat daily chckup mcm biase dkt kk. & truskan pkai pad if bleeding ad keluar lagi. Sy 1st preggy, now dh 37 weeks 5day. Utk yg ada pengalaman mcm sy, bole tak share smpi bila bleeding ni keluar dan ad pape factor risiko tk mse nk melahirkan?

1 Balas

Haritu sy turun tanda masa mandi.. Lendir setompok coklat+darah..otw pergi keja baby xgerak, goncang2 perut pun xmau gerak.. Hati dah risau.. Sampai tempat kerja terus pegi labour room check baby & mase tu midwife check jalan dah bukak 2-3cm.. Dorg ckp lme lg nk bersalin lg pun sy xrase sakit & xrase contraction..sempat lg kerja smpai 9pm 😆tp sepanjang kerja tu dh turun lg tanda bleeding byk mcm tgh period..balik rumah tunggu husband balik kerja baru pergi hospital sbb risau bleeding je.. 28jam selepas tu baru bersalin..sepanjang waktu tu mmg sy xde rase sakit tp masih ade turun darah.. 2jam sebelum bersalin baru rasa contraction & terus bersalin.. Sy 36minggu 4 hari..