Suggestkan please ! 🥰

salam hi mommies. skrg sy bru 4week 3 days. boleh tk suggestkn sy nak kena consume apa ye ? skrg sy cumaa makan folic acid n susu HL sahaja, tlg suggestkan please 😍 #ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #firstbaby #firstbaby

1 Balas

sesuai dah tu.. amalkan pemakanan baik dan sihat, diet suku2 separuh dan minum air kosong secukupnya . nanti bila dah mula cek up di klinik, blh tau nutrien apa yg diperlukan badan. Doc akan prescribed supplemen jika ada apa2 kekurangan nutrien. kandungan saya 4 minggu, doc dah prescribed pil zat besi sbb hb rendah. (sy gol berisiko, thats why kk terima sy buka buku pink awal) 😊