Sakit pinggang on 17weeks

Salam mommies, siapa lagi experience sakit pinggang ya in trimester 2? Kalau working mom kena hadap laptop duduk kt kerusi one whole day, apa perlu saya buat yaa? Kena berjalan juga ke?

2 Balas

Awk try beli support backbone letak di tempat sandar & kusyen utk lapik tmpt duduk. Sy buat mcmtu kurang sikit. Dlm sejam tu adela bjalan ke pantry buat renggang2 bdn.

2y ago

Thankyou awakkk. Klu duduk mesti nk kena sandar. Sakit sgt tulang blkg

boleh search kat youtube senaman untuk backpain preggy mommy