39 weeks 3 days

Salam mommies. Siapa kat sini due date bulan feb?😁 Sebelum subuh tadi sy ada keluar darah campur lendir. Cuma musykil sbb semalam sy ada makan durian bbrp ulas huhu. Adakah sbb durian tu atau mmg tanda nk bersalin kebetulan turun?

2 Balas

Saya 38weeks 4 hari. Turun lendir coklat semalam. Pegi check bukaan baru 1cm. Doktor bagi balik dulu. Pagi ni keluar lendir darah and dah start rasa mcm senguggut tapi masih boleh tahan lagi. Ituu tanda nak bersalin tuu sis.

Kebetulan kot