Zincofer

Salam Mommies semua...semalam f/up kat KK. Dr dah start bagi Zincofer sebab dah 13 weeks. Start makan malam td sebelum tido, bangun pagi tadi terus sakit kepala and muntah. Perlu ke sy hold dulu utk tukar smpai serasi atau jumpa Dr balik utk tukar ubat? Sebab baru 1st trial makan ubat tu. Terima Kasih... #13week5days

2 Balas

sblum ni sis mkn vit apa..try consume lg utk smnggu tgk camne sbb mb awk pning n muntah tu disbbkan morning sickness..tp klu rsa xok jgk mmg kna tukar ubat laa

5y ago

Tu laa...nak tngok dlu mcm mana. Harap esok ok la. Ni pun dh MC hari ni keje. Sakit sgt kepala pas tu lembik sebab muntah2.

try mintak tukar lain

5y ago

Ok sis...terima kasih.