pregnancy test

salam mommies semua , sy bulan lepas tak period .last period nov 2022 .tp mmg pernah delay period .(sebulan tak period)ni saje test .adakah ini positif ?ad rasa mual,sakit pinggang ,krem perut .tu tanda nk period atau pregnant ya ?mohon pencerahan ibu2 semua .thanks in advance .

pregnancy test
20 Balas

pregnant sis tp nk lg terang..kna buat test lg dlm 2 minggu lg

pregnant tu.cuba cek seminggu terang sdh tu nanti garisan

Upt samar pregnant, try check guna first urine pagi

positive, and baru lagi tu maybe dalam 2 weeks kot

InshaAllah pregnant ni. Sy dlu pun mcm ni 🥰

pregnant tu , awk last period bila ya

2y ago

last period nov 2022

ya mgkin awk pregnant

2y ago

saya mcm awk jugak ni bru dpt line samar2 lg tp 2 hari lepas keluar spot coklat risau pulak dibuatnya then the next day buat lg upt still samar2 sape2 pernah alami tk?

i think so . congrats!!

tahniah..😊

pregnant