Perut tak selesa di bahagian bawah

Salam , hi mommies semua . Saya nak tanya , skrg saya dah 17weeks perut saya belah bawah asyik tak selesa , kadang bila jalan/gerak tak selesa . Dia tak sakit . Tapi mcm something je kt perut tu . Kadang saya sapu minyak panas utk redakan tak selesa tu . Adakah ianya normal ? Btw ni anak first , saya nak tanya mak , tapi mak dah takde .. harap sangat mommy2 dalam ni bole bantu jawab soalan saya .. terima kasihh ??☺️

1 Balas

Kalau boleh elakkan sapu minyak panas ye area perut. Agaknya yg awk rasa tu baby kot.