Ruam bdn muke dgn kepala

Salam mommies semua.. nak mintak pendapat.. cmne cara nak hilangkan ruam dekat bdn,muke n kepala baby ye.. ruam yg jenis halus2.. kesian baby tkot tak selesa.. pls mommies suggest klau ade ubat or cara nk hilangkan ruam ??????

1 Balas

try losyen @ cooling powder bzu bzu. anak sya ruam panas penuh satu badan, muka, kaki, kepala. alhamdulilah hilang

4mo ago

Ok sis. Terima kasih. Nk cube gune tu. Harapnye berkesan la. Sy rase pun anak sy ruam panas ni. Thank you sudi share ?