RUAM KEPALA

Assalamualaikum.. nak tanya adakah normal ruam dekat kepala ni.. baru lepas cukur rambut baby semalam.. geram pulak tgk ruam kat kepala dia .. macam mana nak hilangkan ye .. kesian tgk baby#pleasehelp #firstbaby #ingintahu

RUAM KEPALA
6 Balas

utk next baby, beli pencukur rambut baby jenis mesin punya.. mcm mesin cukur rambut org lelaki pakai tu.. tp versi baby, dlm rm30 je harga dia.. dekat shopee ada.. sy baby first pakai pisau cukur pun jd mcm ni.. second baby, beli mesin tu elok ye, xde sebiji pun ruam naik.. rambut pun sekata je naik, baby first dulu x sekata, tompok tompok tumbuh rambut.. mesin tu baby boy, sy botak kan je bila rambut panjang, jimat duit.. function mesin tu bagi sy.. berbaloi..

Try guna losyen ni. Saya guna losyen ni alhamdulilah berkesan.

4mo ago

Saya beli dekat tiktok je. Dah guna 3botol dah. Cuba la sis.

ada ruam dulu baru cukur ke cukur dulu baru naik ruam ni?

7mo ago

Cukur dulu. Esoknya naik ruam

Pakai lotion snowwhite. 100% jadi & takde mercuri

kalau tak silap tu ruam panas

cuba letak bedak sejuk.

10mo ago

Ohh yang bedak sejuk kampung tu ye? Yang kene bancuh dgn air kan ? Okay nanti saya cuba ..