Kata-kata semangat 💪🏻

Salam mommies semua. Boleh berikan kata2 semangat tak untuk para mommies yang bakal melahirkan. Saya dah 38w 6d. Masih tak ada tanda2 nak bersalin. Harap mommies dapat berikan sokongan/kata2 semangat supaya tak nervous & takut nak bersalin😍

1 Balas

Hi sis, klu sye.. sye ske tgk kt utube pngalamn artis2/influencer bsalin.. ske tgk tmpt bsalin dyorg best2 & pjlnan bsalin dyorg mcm snang je.. so kte pun akan automatik pkir yg positif n kurg rse tkot.. slain tu tgk jgak vdeo bby2 comey.. sye byk bygkn bende2 yg indah je.. pdehal memg tw nk bsalin nant memg sakit cuma x nak fokus yg tu dlu.. apepun smoga urusan kte dpermudahkan ye mommy

1y ago

@nur zulaiha jgn tengok awak. nnt awak tengok lg stress dn fikir bukan2