Ikhtiar hamil

Salam mommies semua.. Ada tips tak nak hamil 🥰 Kalau posisi dog** buang dalam dari belakang, tips tu boleh cepat lekat ke? Ada org lah yang cakap supaya sperm laju boleh ke dalam. Lagi 1 macam mana nak tahu kita tengah subur. Any tips lain 🥰 Terima kasih.

19 Balas

hari subur selalunya hari ke 12-17, bersama setiap hari. tak kisah apa posisi pun, kalau hari subur + pancut dalam, inshallah lekat. kalau dah ttc 1 tahun, seeloknya jumpa doktor untuk check kesuburan.

2y ago

yupss, folic asid bgus tuk bdn ibu juga

Klu mcm sy, sy guna apps period tracker je utk detect waktu subur, Alhamdulillah lekat setelah hampir 11tahun penantian 🥰🤲🏻 Disamping itu amalkan makan folic acid bersama2 suami..

amalkn makanan sihat, mnm susu kmbing madu elok jg dan cek kesuburan dgn opk sbb xsemua org sama hari subur dan hr subur pun xsama tiap bln. Follow Dr Raihana dia byk bg tips

sy buat posisi doggy tu betul cepat lekat dgn angkat kaki kt dinding tu lepas gugur 2 bulan lepas tu trus lekat sy cek subur guna app yg boleh kita kira bila kita subur tu.

2y ago

Wahh rezeki 🥰🥰 Apps apa sis? Kita guna apps flo dgn period tracker je ada dia letak waktu subur bila

bila bersama jgn teruss basuh ..amalkn folid acid sblom mgdung ..lpastu banyakkan doaa jgn terlmpau fkirr nk ade ank ..nanti rzki tiba2 ade mcm sayaa ..

xkisah skill ape.. try buat sblm subuh.. antara jam 3 pagi - 7 pagi.. waktu tu sperma tengah aktif..

nak tnya jugak..kenapa ye style doo** ni ada bunyi angin ke sy yg byk angin?normal ke x tu😂

kalau style tu..terbaik utk rahim yg terbalik (inverted uterus)

kene tahu hari subur