Iktiar Hamil

Hi mommies. Boleh bagi tips macam mana kita nak tahu waktu subur kita tanpa guna opk test ? sedih sbb masih tak lekat lagi lepas keguguran tahun 2021 #ingintahu #bantusharing #iktiarhamil

2 Balas

kalau saya, beberapa hari selepas period tu akan keluar keputihan jernih macam putih telur selama beberapa hari. Tu maksudnya tengah subur.

1y ago

okayy faham2 terima kasih

sis downloap je app calender period, dri situ boleh tau bila masa subur kita