Bersama suami ketika alahan teruk

Salam mommies. saya preggy 12weeks dah. Saya nak tnya untuk mommy2 yang ada alah teruk mcm mual kan. Yg sejenis tak boleh ada movement badan dia kalau tak rasa mual la etc. mommy bersama tak dgn suami ya? Paksa diri dan tahan jugak ke? Saya dah 6mggu tak bersama suami sbb alah teruk mcm org nazak, asek kena relax, kena baring, takleh kipas/aircond kuat sgt la nnt cpt berangin badan. Tp rasa kesian dgn suami. Suami fhm je dia pun tak mntk tp kesian la dgn dia. Ada tips tak ya? #advice #firs1stimemom #preggy

21 Balas

maaf, saya pon nak tya.. kalau dah 16 week dah boleh bersama kee

6d ago

better 20w+. 😄