Hb masih low menunggu hari nak bersalin

Salam mommies, saya dah 37 mnggu 4 hari hb masih low, ada tak mommy2 kt sini semasa bersalin hb msih low? Dan saya juga ada alahan dgn cosmofer. Apa dr akan buat ye? Ada tak sesiapa pernah mengalaminya, boleh cerita pengalaman? Saya first mom jd risau sikit apa akan jadi semasa bersalin nanti #firstmom #ingintahu ##bantusharing

2 Balas

hb awk brape? hb sy 10.8 kjap turun kjap naik skit tp still bawah 11 tp doc kata ok je mungkin sbb x rendah sgt. anak first pun sy beranak hb low dlm 10 lebih cmtu ok je xd msalah. pengalaman sy 😊 semoga urusan awak dipermudahkan Aamiin

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin