Emas korea

Salam mommies, saya ada jual emas korea bangkok, boleh follow telegram channel @EmasKB untuk more stock dan pics. Sya jugak buka utk droship dan agent ya.

1 Balas

hurm..maaf jika kata2 sy ni blh menyinggung perasaan puan...em bg pendapat sy kan...sy rs kan.. next time jika puan nk buat segala urusan perniagaan..better puan letak nama sebenar..bg memudahkan segala urusan jual beli ni telus..bg mengelakkan berlaku penipuan dlm urusan jual beli. rsnya itu sebaiknya..br pembeli yakin tuk mmbli produk yg puan jual...mg dpmudahkan segalanya..aamiin