Inject kancing gigi

Salam mommies, nurse saya minta sy dtg kk next week utk inject kancing gigi. 1st time mom. Kenapa benda tu perlu ya? Kalau tak ambik boleh ke?

9 Balas

setakat injek kancing gg yg kita mmg dah taw benda tu amik je, melainkn vaksin baru yg byk sgt khabar angin skrg ni itu yg perlu dpertimbangkan nak amik ke tak. . sy dah dpt bln lps, sedap juga la rasa dia haha, next dos mgu ni insyaallah 😅

7mo ago

sy penah dgr je sblm ni cuma xsangka juga dorg fokus juga kat ibu preggy, asl bmanfaat utk mom & baby kita tawakal je semoga Allah lindungi kita smpi selamat bsalin, insyaallah 😊