dupro dan dutch baby

ada ke mcm sy bb mnum dupro berak jarang dan pekat taik dia busuk sgt .tukar mnum dutch baby elok plk berak n cair elok takyah meneran merah muka .alhamdulillah mula tkut sgt nk tkar dutch bby sb rmai ckp kembong .tp bb sy sesuai cuma susu tu susah larut sikit ek

2 Balas

Sy dulu try dupro & Dutch baby.. X ngam yg satu, try balik yg 1..alhamdulillah sekarang baby minum Dutch baby je.. Campur susu ibu, tapi start mlm nie baby tetiba xnak susu ibu.. Ermmm.. Try nanti mlm pulak, kalau masih tolak.. Mungkin baby dah xnak susu ibu.. Beberapa hari lepas sy baru tukar ubat perancang, so air susu drop Sgt.. Tapi baby masih nak hisap cuma air mmg kurang.. Baru mlm nie ada rasa penuh tapi baby pulak xnak..

susu fm semua ikut perut anak awk sis. mcm awk ckp lah ramai ckp minum dutch baby jadi kembung. tapi anak awk ok je kan? so sesuai lah tu dgn ank awk. x perlu tukar susu lain dah. kekal kan je minum susu tu.

12mo ago

tu la sesuai dah dgn dia now mnum dutch baby ja .alhamdulillah tk kembong dia .lain bb lain perut kdg susah terima kan