Pedih ulu hati

Salam hi mommies nk tnya normal ke pedih uli hati setiap kali baring nk tido sy dh 32 week Sekarang bila tido rasa sesak je dada nk nafas#firstbaby #pregnancy #1stimemom

1 Balas

insyaallah itu normal.. elakkan banyak makan yg pedas dan masam. saya start 5 bulan utk semua kelahiran saya dah start tidur atas kerusi malas.. 45°. perut saya besar.. baru saya dapat rehat tidur..baby pertama keluar 3.5kg baby kedua 3.9kg dan melintang.