Pil selusuh boleh makan ke?

Salam mommies, nk tanya pil selusuh ni selamat ke nk makan waktu pregnant? Saya sekarang 18 weeks. Pil ni MIL bagi. Saya jenis takut nk makan ape ape ubat and at the same time nk jaga jugak hati MIL. So kalau boleh nk dptkan nasihat mommies yg ade pengalaman. Nanti next checkup saya akan tanya doctor jugak.

8 Balas

apa yang saya tau,pengalaman orang lama2 pregnant cara diorg sangat lain...kadang ada benda x bole di makan tp di baginya kita. Demi kebaikan apa2 sy akan tanya doctor dulu.☺️ semoga kandungan dan puan sihat

Jangan makan dulu. Dah tanya doktor baru decide. Apa yg saya tahu Benda2 ni boleh menyebabkan contraction lebih awal.

Jangan sebarangan sis. Lebih baik fikirkan kandungan. Makan ubat2 yg doktor bagi je

pil slusuh xrajin dgr . air slusuh tu pnh la dgr

pil selusuh tu untuk apa. apa kandungan dia?

Masa sy nurse ada bitau x boleh.

Pil ape tu 😅

pil ke jamu?