Skincare safe or not?

Hi mommies. Nak tanya.. Kalau pregnant, skincare safi sensitive care ni selamat x utk digunakan? Saya takut nk tukar skincare lain in case xsesuai. But at the same time risau jugak kalau tak selamat.

Skincare safe or not?
3 Balas

ade vit e. so x selamat actually utk ibu mengandung. tapiii saya guna nii masa mengandung, sbb ni je yg sesuai dgn skin masa tu😂 baby keluar xde masalah.

saya tengok dekat artikel facebook, jenis dan brand ni safe utk ibu hamil

ade tgok brand alia sesuai untuk ibu mengandung vitamin e