hospital bersalin

Salam mommies... nk tanya.. ada sape2 tak yg kat sini pernah bersalin diHospital wanita dan kanak2 Kuala Lumpur yg baru tu? Boleh bg review sikit tak ??

1 Balas

Saya tak bersalin kat situ tapi saya ada kehuguran kat situ..hospital dia ok la..staff dia some jahat sikit...some baik...masa aku keguguran kat epau,aku tanya kat seorang nurse ni kalau aku keguguran selepas dorang buat pap smear..dia kata tidak...padahal aku bleeding and dalam kesakitan..tunggu kat kerusi tu ada la sampai 2jam..pastu betul2 tak tahan aku minta pain killer..dorang kata tak boleh lagi sebab dr belum scan... so aku pergi la kat toilet epau tu aku main air sebab selalunya kalau sakit period aku main air so sejuk2 kat bawah tu kurang sakit. Tiba2 "something keluar dari aku and sakit tu hilang..aku tak flush apa2..aku terus panggil nurse..time tu mmg aku blurr sangat and ada juga la harap2 tak gugur sebab seorang nurse ru kata aku tak gugur..2 org nurse datang aku tanya apa tu...seorang tu dengan kurang ajar jawab kat aku rahim saya jatuh...sumpah aku sentap masa tu...pastu dorang bagi aku container suruh aku ambil sendiri kat mangkuk tandas tu... then dorang bawa lari...pastu aku tunggu lagi kat epau tu..menangis la sebab rasa diri kosong and tiba2 kena marah macam tu..bila scan mmg dr cakap complete miscarriage at 4weeks.. sorry panjang cerita..hospital tu ok...cuma sometimes kalau awak kena yang setan sikit mmg kena la awak..kalau bab bersalin ni..awak dengar je cakap dorang..jahat ke tidak awak je..sebab jadi nurse dan dorang ni stress dia lain macam..patients bukan seorang..