HOSPITAL WANITA & KANAK2 HKL

hi... sape tau wad bersalin di hospital wanita dan kanak2 kuala lumpur (hkl) dah beroperasi ke belum? last month g belum lagi.. sape2 yg dh bsalin kat situ pls update boleh?? thankss

3 Balas

Doc sy kata wad bersalin dlm prtengahan bulan 9..sy spatotnye kat sana..tpi skrg ni g hospital serdang je..sy tgh tunggu hari je ni..

5y ago

Wad bersalin Hospital Wanita & Kanak-kanak KL dah buka. Boleh bersalin dekat sana sis ☺

Wad bersalin belum, katanya bulan november

5y ago

alaaa xsempatlaaa

Stakat ni blom lg sis