Flek Coklat2x

Salam mommies.. Need help here.. Baru pagi ni masa berbasuh, ada flek coklat sikit bercampur keputihan.. Tengahari ni pun maseh juga ada.. Arah panti keputihan saja tapi bila di basuh ada nampak bercampur sikit coklat2x sama keputihan.. Im 7weeks 3days.. Risau.. Terima kasih mommies yg sudi jawab..

1 Balas

Kalau keluar darah banyak and keluar ketul bawa sample jumpa doktor... Kalau rasa was2 terus jumpa doktor...

5y ago

X banyak sis.. Harap2x xde apa2x.. Terima kasih sis..