Sakit ari-ari

Salam mommies, nak tnya. Semasa pantang adakah normal untuk sakit di bahagian ari-ari apabila berdiri lama? Luka jahitan dah tak rasa sakit cuma apabila berdiri tu terasa berat n sakit di bahagian ari-ari tu. Risau sebab dah hampir 3 minggu pantang tapi masih sakit apabila berdiri lama. Normal ke?

2 Balas

sis dah berurut ke belum? hari tu tukang urut saya pesan jangan lambat mengurut sengkak peranakan, takut jadi tombong/rahim jatuh.

Saya pun sama. Berdiri terasa berat, lepastu rasa penat kemudian.