Susu HL Marigold (low fat milk)

Salam mommies, nak tny takpe ke kalau minum susu HL ? Sebelum ni beli susu Anmum Materna tapi skrg dah tak lalu nak minum. Tapi, susu HL ni boleh minum. #1stimemom #advicepls #pleasehelp #W16

Susu HL Marigold (low fat milk)
27 Balas

Awal kehamilan sy minum susu similac mom yg sy redeem(dpt free gift redeem dari susu anak sulung-Similac Gain Kids Langkah 4)tapi disebabkan morning sickness yg teruk,sy xminum&bila tanya nurse yg incharge sy di kkia dia nasihatkn stop minum susu ibu dari mana² brand sbb tinggi kandungan gula.Nurse suggest susu low fat mcm Dutch Lady,Marigold dll. Syukur lps minum susu marigold nie,langsung x detect masa check bacaan gula(sy gdm on diet).bacaan gula cantik..hb pun sama maintain 12.jika susu marigold hl low fat nie dh ngam dgn tekak sis,better teruskn😅

2y ago

tq sis, mmg ngam. lgpon HB saya dah 2 bulan drop sikit. 11.6 turun 11.0.